Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Εθελοντισμός

Την εβδομάδα εθελοντισμού αποφασίσαμε να συμμετέχουμε κι εμείς με δραστηριότητες που αφορούν την αισθητική βελτίωση του χώρου μας εσωτερικού και αυλής, και με καθαριότητα του Προφήτη Ηλία, μιας όμορφης περιοχής της Ν. Απολλωνίας Τη δραστηριότητα καθαρισμού οργάνωσε ο σύλλογος γονέων την Κυριακή 26-4. Ησυμμετοχή ήταν μεγάλη, και αυτό δείχνει ότι ο εθελοντισμός είναι πλέον σπουδαίο κομμάτι της ζωής μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.
Στο σχολείο όλη την εβδομάδα και σε συγκεκριμένες ώρες δώσαμε χρώμα στην αυλή βάφοντας τα παγκάκια. Στο εσωτερικό του σχολείου μετά το βάψιμο των αιθουσών με χρώματα που διαλέξανε οι μαθητές, αποφασίσαμε να διακοσμήσουμε τους τοίχους με διάφορα θέματα όπως θα δείτε. Μετην πολύτιμη βοήθεια των δασκάλων μας το αποτέλεσμα είναι καταπληκτηκό. Το σχολείο μας άλλαξε όψη, έγινε ακόμη πιο χαρούμενο και ελκυστικό. Στο υπόγειο του σχολείου μας βρήκαμε τις παλιές ξύλινες κάλπες, τις καθαρίσαμε , τις τρίψαμε, τις περάμε με λούστρο και κάναμε ένα ωραιότατο καναπεδάκι και τραπεζάκι.












 Κλαδέψαμε τα δέντρα μας.
Και δεν τελειώσαμε ακόμη. Έχουμε πολλές ιδέες και θα τις πραγματοποιήσουμε σίγουρα, γιατί όλοι το θέλουμε και μας αρέσει που δουλεύουμε παρέα και διασκεδάζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: