Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ασφαλές Διαδίκτυο


Το διαδίκτυο στις μέρες μας είναι πολύ διαδεδομένο. Ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε πολλές ομάδες ανθρώπων...Ομως τι γίνεται με τους κινδύνους..Τι συμβαίνει λοιπόν όταν ένα παιδί εκείθεται στο internet,όπως συνηθίζεται να λέγεται, χωρίς να μπορεί να προφυλακτεί::

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 οι μαθητές των Δ' Ε' και Στ τάξεων, συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη με θέμα  
" η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο"
 που οργανώθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μέσω του ηλεκτρονικού σχολικού δικτύου.
Τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα, δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν και κατευθύνσεις για τη σωστή χρήση του διαδικτύου, στη συζήτηση που ακολούθησε. 
 
Περισσότερες πληροφορίες για την  ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς μπορείτε να βρείτε.. στη σελίδα του σχολικού δικτύου

28η Οκτώβρη

 Στις 27-10 τιμήσαμε κι εμείς τους ήρωες - αγωνιστές στον πόλεμο του '40. Και βέβαια το σύμβολο της πατρίδας μας, τη σημαία μας. Στην αρχή της γιορτής όπως συνηθίζεται έγινε η παράδοση της σημαίας στους αριστούχους μαθητές. Μπράβο σ' όλα τα παιδιά!
 Τη γιορτή οργάνωσαν και παρουσίασαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης με το δάσκαλό τους. Συγχαρητήρια! Η γιορτή αποτελούνταν από 2 μέρη. Το χρονικό και θεατρική παράσταση. Ήταν πολύ καλή δουλειά! και πάλι συγχαρητήρια!