Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014

Στις 23-12 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας. Την παρουσίασαν οι Α΄ και Β΄ τάξεις με μεγάλη επιτυχία. Τη γιορτή μας παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές, δάσκαλοι και πολλοί γονείς.
Η Α' τάξη παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση "χριστούγεννα των παραμυθιών" και η Β΄ τάξη "η επιστροφή των καλικάτζαρων". Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις δασκάλες για την πολύ όμορφη γιορτή που ετοίμασαν και μας παρουσίασαν.


Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Έγραψαν ένα θεατρικό "η γέφυρα της αγάπης" και ζήτησαν να το παρουσιάσουν στις 22-12 στους υπόλοιπους μαθητές.
Όχι μόνο το έγραψαν αλλά και το σκηνοθέτησαν και στο τέλος μοίρασαν καραμέλες μέσω του Αη-Βασίλη που έπαιζε στην παράστασή τους. Ήταν καταπληκτικοί. Μπράβο και πάλι μπράβο και περιμένουμε κι άλλες παρόμοιες εκπλήξεις.









ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το σχολείο μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο πριν τα χριστούγεννα συμμετέχει σε δραστηριότητες εθελοντισμού. Τις περασμένες χρονιές μαζέψαμε τρόφιμα για τι χαμόγελο του παιδιού, παιχνίδια και ρούχα για το παιδικό χωριό στο Φίλυρο, πλαστικά καπάκια για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για το σύλλογο παραπληγικών στα Γιανιτσά.
Φέτος συμμετείχαμε στη συγκέντρωση μεταχειρισμένων, άρτιων και χρηστικών παιχνιδιών που οργάνωσε η "πολιτεία πολιτισμού" του δήμου Θεσσαλονίκης στις 22, 23, 24 Δεκεμρίου στην πλατεία Αριστοτέλους.
Πιστεύουμε στη δύναμη του εθελοντισμού και προσπαθούμε όλοι να ανταποκριθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε.