Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ



Ποιος δεν ενδιαφέρεται για την καθημερινή του διατροφή; Τα παιδιά του Ολοήμερου σχολείου Νέας Απολλωνίας αποφασίσαμε να τρώμε υγιεινά: φρούτα ( fruit and vegetables), γαλακτοκομικά (dairy products),  κρέας (meat), ψάρι ( fish), όσπρια ( beans) και να πίνουμε πολύ νερό  (water).
Αποφεύγουμε τα λιπαρά και τα γλυκά (sweets) και τρώμε υγιεινά!
Αν θέλετε κι εσείς να είστε σε φόρμα ακολουθήστε αυτό που κάνουμε τα παιδιά του ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ μαζί με την κυρία των Αγγλικών, Αλίκη: τρώμε υγιεινά, αθλούμαστε και σκεφτόμαστε θετικά!
Keep fit!!!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ




Αφότου δημιουργήσαμε τη Ζωή και την αναρτήσαμε, καταλάβαμε ότι αισθάνεται μόνη της. Εκείνη τη στιγμή αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε τον αδερφό της. Το κοριτσάκι το ονομάσαμε Ζωή, γιατί είναι όλο ζωντάνια, ενώ τον αδερφό της τον ονομάσαμε Χάρη, γιατί χαίρεται την κάθε στιγμή στο σχολείο και στη ζωή! Μάλλον μοιάζουν σαν αδέρφια..
Αρχίσαμε, λοιπόν τις προετοιμασίες και τον φτιάξαμε με επιμέλεια! Δεν είναι υπέροχος; Περιμένουμε τη γνώμη σας!
Υ.Γ. : Και πού ξέρετε, ίσως να μας οδηγήσουν σε συγγραφικές διαδρομές!!!
Τα παιδιά του Ολοήμερου σχολείου Νέας Απολλωνίας!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Εχθες, η Γ΄και η Δ΄ τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκαν το περιβαλλοντικο πάρκο της Θέρμης. Η υπεύθυνη του πάρκου στην αρχή ενημέρωσε τα παιδιά για τα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και στη συνέχεια συζήτησαν όλοι μαζί για το τι πρέπει όλοι να κάνουμε έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση. Αργότερα, περιηγήθηκαν  στον πανέμορφο χώρο του πάρκου και στο τέλος αφόυ εμεινε λίγος χρόνος τον αφιέρωσαν στο παιχνίδι. Οι συμμαθητές μας επέστρεψαν στο σχολείο πολύ ενθουσιασμένοι!
ΜΑΘΗΤΕΣ Γ΄ΤΑΞΗΣ

ΜΑΘΗΤΕΣ Δ΄ΤΑΞΗΣ